.

.

Каролини Богатства CK5270JMAT Њу Хемпшир Црвено Пилешко Љубов Врата Мат, Затворен Килим или Отворено Добредојде Мат Вратата

Каролини Богатства CK5270JMAT Њу Хемпшир Црвено Пилешко Љубов Врата Мат, Затворен Килим или Отворено Добредојде Мат Вратата

DEN 623.84
Износ

Каролини Богатства CK5270 JMAT Њу Хемпшир Црвено Пилешко Љубов Врата Мат, Затворен Килим или Отворено Добредојде Мат 24x36 Вратата, Денот На Вљубените Њу Хемпшир Црвено Пилешко Вратар. Оваа подлога може да се користи или како внатрешна патосница за влез или надворешна подлога за добредојде. Подлогата е со димензии 36 инчи од најдолгата страна и 24 од задниот дел на подлогата напред. Подлогата е дебела околу 1/4 инчи и обезбедува лесно растојание за повеќето врати. Горниот слој на оваа декоративна подлога е полиестерски филц. Оваа подна подлога е трајно обоена во нашиот објект Во Мобиле, Алабама. Користете градинарско црево за да ја избркате нечистотијата од подлогата. Зголемете го притисокот со палецот на цревото и потоа користете го притисокот од водата за да ја отстраните нечистотијата. Можете да користите и машина за перење. Внимавајте да не извадите лежалка во тој процес. Исчистете го килимот со благ детергент. Не чистете со четка за да не ја повлечете дремката на филцот на горниот слој на подлогата. Користете го вашиот вакуум на поставката на подот за да не го повлечете горниот дел од филцот. Ролери за влакненца може да се користат за отстранување на влакната од домашни миленици од подлогата. Исчистете ги дамките со средство за чистење што не произведува многу пена. Ќе биде тешко да се извади целиот сапун од подлогата. Внатре во подлогата има неколку слоеви за да се држи заедно и да се обезбеди поголема издржливост. Долниот слој на подлогата е гума со печат за да обезбеди функција што не се лизга на подлогата. Подлогата е исечена со црна полиестерска ткаенина која ги врамува уметничките дела и ги држи сите слоеви заедно. Користете ја оваа врата како дел од декорациите На Денот На Вљубените. Подароци Од црвено Пилешко во њу Хемпшир, Колекционерски Предмети Од Црвено Пилешко Во Њу Хемпшир, врата Од Црвено Пилешко Во Њу Хемпшир, прават одлични подароци за сопственици на миленичиња, подароци за чувари на миленичиња, подароци за негуватели, подароци за ветеринари или подароци за речиси секој. Оваа подлога за врата има димензии околу 24 инчи на 36 инчи и има црна лента за врзување за да ги држи многу слоеви заедно. Горниот слој е полиестерски филц кој е обоен со сликата што ја гледате на подлогата. Следните неколку слоеви даваат стабилност на подлогата, а дното на подлогата е гума со печат за да се спречи лизгање. За да ја исчистите оваа подлога, исцедете ја со црево за вода или користете Мијалник за Напојување. Не користете средство за чистење што произведува пена.

R

Им се допаѓа и на купувачите