.

.

Комплет за Gил Гелтер на Нортленд Бр.

Комплет за Gил Гелтер на Нортленд Бр.

DEN 1119.84
Износ

Комплетот за џил на Gilиг на Gilиг на Северналенд, Брг, BGGK-36, се пондерирани куки и свирки што ќе ви помогнат да ја однесете вашата игра за риболов на следното ниво. Се одликува со реплики на многу различни инсекти, како што се мравки, црви, грешки, грутки и мамки за минијатури. Овие пондерирани куки се достапни во пакет од 36, така што ќе имате многу да ги споделите со пријателите и семејството кога сте надвор на патувањето со риболов. Комплет за Gillил Гетер на Северналенд Бр. Карактеристики на мравки, црви, грешки, грутки и мамки за минијатури. Додатоците за риболов се идеални за фаќање на Bull Bluegills. Секое парче има убава жица мустада со ултра-точка кука. Боите цртаат риба од широк радиус.

R

Им се допаѓа и на купувачите