.

.

Мастер цилиндер на сопирачките, резервоар за о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о..

Мастер цилиндер на сопирачките, резервоар за о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о о

DEN 1599.84
Износ

Јадечки цилиндер на сопирачките како основа за стандардизиран ATE концепт за идните магистерски цилиндри на тандем, Ате разви нова генерација на клип, која има многу технички додатоци и предности. Карактеристики и придобивки : Кратко затворање на патеки со низок волумен на висока ефикасност со ниска отпорност на гаснење / последователно диференцијација на низок притисок помеѓу примарните и секундарните кола Добри површини без крварење CR6 за возила изградени од јули 2007 година (како што се бара со закон) Централна верзија на вентилот, погодна за централна валвула верзија погодна за Компактен дизајн ABS - идеален за инсталација на мали простори намалена тежина - за приближно 20% во споредба со конвенционалната технологија на централниот вентил помалку компоненти - скоро половина од повеќе во споредба со конвенционалните технологии Модуларен систем - дијаметар од 14,29 до 31,75мм и удари до 46мм ниски Внесување на волумен - минимизирани еластични деформации како резултат на помали заптивки за запечатување, поддржани во куќиштето - робусност против уривање и абење; Подолги животни површини без CR6 за возила изградени од јули 2007 година (како што се бара со закон) погодни за ABS јадеа мастер цилиндер на сопирачките, w/o резервоар.

R

Им се допаѓа и на купувачите