.

.

Моторно масло од шеврон хаволин 10W-40, 6Q Smart Change BO 11LBS 12.75in Висина

Моторно масло од шеврон хаволин 10W-40, 6Q Smart Change BO 11LBS 12.75in Висина

DEN 3.33
Износ

Моторното масло Chevron Havoline 10 W-40 е врвно конвенционално моторно масло со технологија на депозит штит дизајнирана да заштити од наслаги, тиња и загадување кај постарите мотори. Специјално формулирана со напредна адитиви технологија за континуирана заштита од абење. Моторното масло од шеврон е формулирано со најновата технологија за основно масло и врвни адитиви за заштита на моторот во нормални и груби услови за возење. Помогнете на намалување на тињата и градењето на депозитите за да ги одржувате моторите подолго време почиста. Помогнете да ја зголемите моќноста на моторот и да спречите губење на моќноста на моторот додека одржувате чистота. Обезбедува супериорна заштита од абење и оксидација за вратилото, лежиштата и другите витални делови на моторот. Помогнете да ја зголемите моќноста на моторот и да спречите губење на моќноста на моторот додека одржувате чистота. Обезбедува супериорна заштита од абење и оксидација за вратилото, лежиштата и другите витални делови на моторот. 11 lb. 12,75 in.

R

Им се допаѓа и на купувачите