.

.

Стандарден Ру КЛИМА Вентилатор Мотор Отпорник

Стандарден Ру КЛИМА Вентилатор Мотор Отпорник

DEN 217.44
Износ

Замената на ОЕ со директно вклопување ефикасно ја враќа контролата на променливата брзина На моторот На вентилаторот За Вентилатор/Ц И грејачот. Висококвалитетната керамика со бакарни електрични конектори обезбедува точни и прецизни вредности на отпорност за долг век на траење и високи перформанси. Робустен дизајн и висококвалитетни материјали ги задоволуваат строгите барања на денешниот професионалец за услуги. Како глобален производител, одржуваме целосна контрола на квалитетот во текот на целиот производствен процес. Стандард RU957 HVAC Вентилатор Мотор Отпорник.

R

Им се допаѓа и на купувачите