.

.

Јура Светот Кадифен Трицератопс

Јура Светот Кадифен Трицератопс

DEN 2.67
Износ

Вдишете длабоко и не мрдајте! Диносаурусите Од Светот На Јура се безбедно содржани . . засега! Овој кадифен Трицератопс можеби е мек, но сигурно изгледа моќен! Кога Ќе ги усогласите трицератопите со другите диноси Од Светот На Јура (дополнителни диносауруси продадени одделно), нема да се каже кој ќе победи. Тоа е праисториска битка за опстанок, а само еден диносаурус може да излезе на врвот! Светот јура е заштитен знак и авторски права На Универзалните Студија И Амблин Забава, Ад. Лиценциран Од Универзални Студија За Лиценцирање доо. Сите Права Се Задржани. Хасбро и сите поврзани термини се трговски марки на хасбро. Вклучува слика. Мека кадифен играчка. Побарајте други кадифни играчки Од Светот На Јура (секоја продадена одделно . Предмет на достапност). Замислете праисториски јура Светски авантури! . Возраст 4 и повеќе. ВОЗРАСНИТЕ ТРЕБА ДА ГИ ОТСТРАНАТ И ОТФРЛАТ ПРИЦВРСТУВАЧИТЕ.

R

Им се допаѓа и на купувачите