.

.

Едноставно, соstвездијата на Daisy Starfish Sage 70 W 73 H туш завеса

Едноставно, соstвездијата на Daisy Starfish Sage 70 W 73 H туш завеса

DEN 1.33
Износ

Со комбинација на сончеви бои и стил на плажа, ќе ја сакате Simply Daisy 70 "X 73 " Sage Starfish Constellation Constellation Toush Curne од нашата колекција за одмор на плажа. Вашиот декор за бања ќе биде оживеан со крајбрежната вибрација на оваа завеса за туширање! Ова и сите дизајни од нашата колекција за одмор на плажа ќе донесат бранови радост во вашиот украсен дом. Со комбинација на сончеви бои и стил на плажа, ќе ја сакате Simply Daisy 70 "X 73" Sage Starfish Constellation Constellation Toush Curne од нашата колекција за одмор на плажа. Вашиот декор за бања ќе биде оживеан со крајбрежната вибрација на оваа завеса за туширање! Оваа и сите дизајни од нашата колекција за одмор на плажа ќе донесат бранови радост во вашиот дом за дома . брзо сушење. Машина за перење. 70 "w x 73" ч. 12 дупки за копче за поставување на кука.

R

Им се допаѓа и на купувачите