.

.

Шлејх Возење арена

Шлејх Возење арена

DEN 1.00
Износ

Возење арена од Шлеич - 42189 наскоро ќе се одржи шоуто на големите коњи. Ако сакате да учествувате, па дури и да победите, мора да тренирате скоро секој ден. Затоа, го гледате возачот со својот омилен коњ скоро секој ден во лопатката. Постои изграден курс, каде што коњ и возач ги поминуваат вежбите повторно и повторно, за да го усовршат возењето. Двајцата навистина уживаат да вежбаат толку многу, на крајот на краиштата, тие не се само тим, туку навистина и добри пријатели.

R

Им се допаѓа и на купувачите