.

.

Мармонт Хил Ренард од Мари-Еве Фаранд Рамка за печатење во сликарство

Мармонт Хил Ренард од Мари-Еве Фаранд Рамка за печатење во сликарство

DEN 719.84
Износ

Впечаток за врвен квалитет на giclee на архива со висока резолуција на архиви од Мари-Еве Фарандпрофесија, врамена и монтирана на архивата без киселини, мат Мармонт Хил „Ренард“ од Мари-Еве Фаранд Рамка за сликање : Врвен квалитет на ГИКЕЛ на архивска хартија со висока резолуција. Уметнички дела од Мари-Еве Фаранд. Професионално врамени и монтирани на архивата без киселина. Висококвалитетна издржлива рамка што не се во борба. Пристигнува подготвени да висат. Вклучува сертификат за автентичност. Уметнички потпис на предната страна.

R

Им се допаѓа и на купувачите