.

.

Полнење на лак за лак

Полнење на лак за лак

DEN 3.33
Износ

Карактеристики : -Под на квалитетот giclee печати на архивска хартија со висока резолуција. -Арие подготвени да висат. -Рарт од Шајна Пич. -Пококува сертификат за автентичност. -Професионално врамени и монтирани. Предмет : -Ванаведување. Пол : -нетрална. Стил : -образно. Боја : -Маликолор. Временски период : -образно. Средна : -икула печатена. Уметник : -shayna Pitch. Тип на производ : -Текстуална уметност. Примарен уметнички материјал : -Папар. Големина 48 "H x 48 " W x 1.5 "D - Големина : -ивертирана 41 " и погоре. Димензии : Големина 48 "H x 48 " W x 1.5 "D - целокупна висина - од горе до дно : -48 ". Големина 48 "h x 48 " w x 1.5 "d - целокупна ширина - од страна на страна : -48 ". Големина 48 "H x 48 " W x 1.5 "D - целосна длабочина - предна до грб : -1,5 ". Големина 48 "H x 48 " W x 1.5 "D - целокупна тежина на производот : -12 фунти. MAAX4765 Карактеристики со врвен квалитет giclee печатење на архивска хартија со висока резолуција. Пристигнува подготвени за виси. автентичност. Професионално врамен и монтиран предмет : Забава. Пол : Неутрален. 12 "H x 12" W x 1.5 "D) : mini 17" и под. Големина (18 "H x 18" W x 1.5 "D) : Мал 18" -24 ". Големина (24 "H x 24" W x 1.5 "D) : Мал 18" -24 ". Големина (32" H x 32 "W x 1.5" D) : Среден 25 "-32". Големина (40 "H x 40" W x 1,5 "D) : Голем 33" -40 ". Големина (48" H x 48 "W x 1.5" D) : преголема 41 "и погоре. Димензии големина 12" H x 12 "W x 1,5" d целокупна висина - од горе до дно : 12 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 12". Севкупна длабочина - напред до грб : 1,5 ". Севкупна тежина на производот : 5 фунти. Големина 18" H x 18 "W x 1,5" D Целокупната висина - од горе до дно : 18 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 18". Севкупна длабочина - напред до назад : 1,5 ". Севкупна тежина на производот : 6 bs. Големина 24" H x 24 "W x 1,5" D целосна висина - од горе до дно : 24 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 24". Севкупна длабочина - напред до грб : 1,5 ". Севкупна тежина на производот : 7 bs. Големина 32" H x 32 "W x 1,5" D Целокупната висина - од горе до дно : 32 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 32". Севкупна длабочина - напред до грб : 1,5 ". Севкупна тежина на производот : 8 bs. Големина 40" H x 40 "W x 1,5" D целосна висина - од горе до дно : 40 ". Целокупна ширина - од страна на страна : 40". Севкупна длабочина - напред до грб : 1,5 ". Севкупна тежина на производот : 9 bs. Големина 48" H x 48 "W x 1,5" D Целокупната висина - од горе до дно : 48 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 48". Севкупна длабочина - напред до назад : 1,5 ". Севкупна тежина на производот : 12 фунти.

R

Им се допаѓа и на купувачите