.

.

Иску Ф Разнобојна Тастатура За Игри, Бела

Иску Ф Разнобојна Тастатура За Игри, Бела

DEN 0.67
Износ

Вкупно игри доминација, Вештина е од суштинско значење, но вистинската алатка е она што го става посветен гејмер во текот на врвот. Комбинирајќи неверојатен технички инженеринг со такт, пријатен дизајн, Тастатурата ЗА Повеќебојни Игри РОКАТ Иску Фз ви нуди врвен квалитет, прецизна команда и смел уникатно дизајн НА РОКЕТ. Isku FX е комплетниот пакет. Пробивот На Рокат лесна Промена[+] технологијата значи дека секое копче има поголема вредност на победничката предност со секундарна програмабилна функција, за широк спектар на можности за борци. Интуитивен и лесен за програмирање, со опции за едноставни команди или сложени макроа, Лесно Менување [+] го проширува вашиот арсенал, овозможувајќи ви да реагирате и брзо и ефикасно во топлината на битката. Рокат Разговорот им овозможува на вашите компатибилни УРЕДИ ЗА ИГРИ НА РОКАТ да ги здружат силите. Рокат Разговор ви овозможува да ги искористат предностите на нашата ексклузивна лесна Промена[+] технологија како никогаш порано. Сега Можете Да го користите копчето За Лесно Менување[+] на Вашиот Isku FX за активирање макроа и за тастатурата и за глувчето. РОКАТ Иску ДЕВИЗЕН Курс Разнобојна Тастатура За Игри : повеќебојно осветлување на клучот. Макро Во Живо! Снимање. РОКАТ Возач + Макро Менаџер. Заклучување-брзи нозе на тастатурата. 3 уникатни Зони Со Лесно Поместување [+]. 8 конфигурирачки медиуми и копчиња. Екстра голем грануларен одмор на зглобот. Ултра-брзо префрлување на профилот. 36 лесно достапни макро клучеви. Клучеви со средна висина. Кабелски канали. Рокат Разговор-во собата бонус.

R

Им се допаѓа и на купувачите