.

.

Сон Serenity 1.5 Поддршка за удобност за поддршка на душеци за душеци

Сон Serenity 1.5 Поддршка за удобност за поддршка на душеци за душеци

DEN 1836.80
Износ

Краток опис не е достапен сон за соништа 1.5 "удобност за поддршка на душеци за поддршка : поддршка за удобност, мемориска пена. Напредна технологија на Coolflow. Нежно олеснување на притисокот. Нема покривка. Мемориската пена има мал мирис што не е штетен и ќе се распадне. Димензиите на врвовите се прават малку помали од душеците за да се обезбеди соодветно вклопување. Близнак : 73 "x 37" x 1,5 ". Twin XL : 78 "x 37" x 1,5 ". Полн : 73" x 52 "x 1,5". Кралица : 78 "x 58" x 1.5 ". Кинг : 78" x 74 "x 1,5".

R

Им се допаѓа и на купувачите