.

.

Нов 82-1020C регулатор на прозорецот Заден лев дел од 2005 година- Chevrolet, Понтијак

Нов 82-1020C регулатор на прозорецот Заден лев дел од 2005 година- Chevrolet, Понтијак

DEN 1342.88
Износ

Регулаторите за нови прозорци се дизајнирани да ја зголемат вредноста на вашиот мотор за лифт на прозорецот. Заменувањето на регулаторот на прозорецот ќе помогне да се обезбеди минимизирање на моторот и исцрпувањето. Оригиналните неуспеси во дизајнот и слабите страни што предизвикуваат предвреме да не успее моторот да не успее да се идентификуваат и да се обезбедат долготрајни перформанси. Инженерите на кардон ја користат најновата технологија и иновации за да создадат висока вредност по ниска цена, обезбедувајќи квалитетен производ и вие и вашето возило може да се потпрете. Самостојно регулатор за лифт на прозорецот, обезбедува поефикасно решение за фиксирање на вашето возило. О.Е.М. Пропустите на дизајнот се идентификуваат и корегираат за долготрајни перформанси. Се среќава или надминува О.Е.М. перформанси. Секоја единица е 100% нова, обезбедувајќи сигурна операција за лифт на прозорецот. Загарантирано вклопување, форма и функција. Одговара на ОЕМ Број на дел : 19210259. Одговара Изберете : 2005-2009 Chevrolet Equinox 2006-2009 Pontiac Torrent и повеќе-Додадете го вашето возило во нашиот фит-додаток за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите