.

.

Дриц 1 Д-прстени, сребро, компјутер

Дриц 1 Д-прстени, сребро, компјутер

DEN 2.00
Износ

Дрицот Д-прстени се „d “ во форма на хардвер што ги користат каналистите и ентузијастите на DIY за да направат прилагодливи ремени, ленти и врски. Одлично за употреба при изградба на торби, тота, чанти и многу други проекти за DIY. Големина : 1 3/16 "Долг X 3/4" широк со 1 "Отворање на Д-прстени. Овој хардвер е идеален за употреба во најразлични проекти за шиење : ремени, појаси, изработка на торби, фоки и ленти. Д-прстените се Д-прстени Често се користи со куки за вртење што овозможуваат ленти и други предмети да бидат отстранливи. Поголема количина за употреба со повеќе проекти спакувани во торба за складирање на патент за еднократно користење.

R

Им се допаѓа и на купувачите