.

.

Делта деца за деца Guardrail #0094, Greenguard Gold Certified, Midnight Grey

Делта деца за деца Guardrail 0094, Greenguard Gold Certified, Midnight Grey

DEN 639.84
Износ

Обезбедувајќи ви мир на умот, бидејќи вашето малечко го прави преселбата во креветот на Биг Кид, ова безбедно и цврсто дете на дете #0094 од Делта Деца го продолжува животот на вашата креветчето со тоа што ќе го претвори од креветчето во безбеден кревет за дете. Овозможува дополнителна безбедност. Собрани димензии : 25,25 ”L x 11,50” H x .75 ”дебели. Погледнете во упатството за инструкции на вашата креветчето за да се осигурате дека овој чувар на мали деца е компатибилен со вашата креветчето. JPMA сертифициран за исполнување или надминување на сите безбедносни стандарди поставени од CPSC & ASTM. Тестирани за олово и други токсични елементи за исполнување или надминување на стандардите за безбедност на владата и ASTM.

R

Им се допаѓа и на купувачите