.

.

Премиер ПБ Излез Црна Метална Моќност Лента Со 10 ' Кабел

Премиер ПБ Излез Црна Метална Моќност Лента Со 10 ' Кабел

DEN 207.84
Износ

Помогнете да бидете подготвени со главната лента за напојување без разлика дали сте дома или во канцеларија. Овој квалитетен производ е дизајниран да ви обезбеди безбеден и нископрофилен приклучок за секојдневна употреба. Запалениот прекинувач за вклучување/исклучување на оваа лента за напојување со шест излези со кабел од 3' има прекинувач што ја штити вашата електроника од преоптоварување за да помогне да се одржат работите безбедни. 4 стандардни места. 2 широки приклучоци за приклучоци со големина на трансформатор. Тешки метални домување. Низок профил приклучок. Прекинувачот за вклучување/исклучување со вграден прекинувач штити од преоптоварување. Внатрешна употреба само. Сертификати : c ETLus или еквивалент. Број на места : 6 места. Домување : метал. Електричен рејтинг : 15а/125В/1875В. 10' кабел. Црно.

R

Им се допаѓа и на купувачите