.

.

Триумфален Еднорог Врамен Сликарски Принт

Триумфален Еднорог Врамен Сликарски Принт

DEN 319.52
Износ

Карактеристики : - Пристигнува подготвен да висат. - Уметничко дело На Гленда Роберсон. - Вклучува сертификат за автентичност . - Професионално врамени и монтирани. - Врвен квалитет Giclee печати На Архива Хартија со висока резолуција. Тема : - Дивиот Свет. Пол : - Неутрален. Боја : - Повеќебоен. Временски Период : - Современа. Медиум : - гикли печатени. Уметник : - Гленда Роберсон. Тип на производ : - Графичка уметност. Примарен Уметнички Материјал : - Хартија. Големина 16 "H x 24" W x 1.5 "D-Големина : - Мали 18" -24". Димензии : Големина 16 "H x 24" W x 1.5 " D - Вкупна Висина-Врвот До Дното : -16". Големина 16 "H x 24" W x 1.5 " D-Целокупната Ширина-Страна На Страна : -24". Големина 16 "H x 24" W x 1.5 " D-Целокупна Длабочина-Напред Кон Назад : -1.5". Големина 16 "H x 24" W x 1.5 " D - Вкупна Тежина На Производот : -6 фунти. Maax7352 Карактеристики Пристигнува подготвен да висат. Уметничко дело На Гленда Роберсон. Вклучува сертификат за автентичност. Професионално врамени и монтирани. Врвен квалитет Giclee печати На архивски Трудови со висока резолуција Тема : Дивиот Свет. Пол : Неутрален. Боја : Повеќебојна. Временски Период : Современа. Медиум : Giclee печатени. Уметник : Гленда Роберсон. Тип на производ : Графичка уметност. Примарен Уметнички Материјал : Хартија. Големина (12 "H x 18" W x 1.5 "D) : Мали 18"-24". Големина (16 "H x 24" W x 1.5 "D) : Мали 18 "-24". Големина (20 "H x 30" W x 1.5"D) : Средно 25"-32". Големина (24 "H x 36" W x 1.5"D) : Големи 33"-40". Димензии Големина 12 "H x 18" W x 1.5 "D Вкупна Висина-Врвот До Дното : 12". Вкупна Ширина-Од Страна На Страна : 18". Вкупна Длабочина-Напред Кон Назад : 1.5". Вкупна Тежина На Производот : 5 килограми. Големина 16 "H x 24" W x 1.5 "D Вкупна Висина-Врвот До Дното : 16". Вкупна Ширина-Од Страна На Страна : 24". Вкупна Длабочина-Напред Кон Назад : 1.5". Вкупна Тежина На Производот : 6 килограми. Големина 20 "H x 30" W x 1.5"D Вкупна Висина - Врвот До Дното : 20". Вкупна Ширина-Од Страна На Страна : 30". Вкупна Длабочина-Напред Кон Назад : 1.5". Вкупна Тежина На Производот : 7 килограми. Големина 24 "H x 36" W x 1.5 "D Вкупна Висина-Врвот До Дното : 24". Вкупна Ширина-Од Страна На Страна : 36". Вкупна Длабочина-Напред Кон Назад : 1.5". Вкупна Тежина На Производот : 8 килограми.

R

Им се допаѓа и на купувачите