.

.

Филип Б јаболков оцет pH реставративна магла за тонирање на тонирање, 4. fl oz

Филип Б јаболков оцет pH реставративна магла за тонирање на тонирање, 4. fl oz

DEN 783.52
Износ

Beautyspacenk Philip B Apple Cider оцет p H реставративна двојна магла за тонирање на магла, за завршниот допир. Оваа светлина на пердув, дневен тонер ја прилагодува суровата p H вредност на водата од чешма за да не се залепи затегнати и да блокира фриз, оставајќи ја косата сјајна, мазна и без фриз. Водато-светло-тонер за оставање ја прилагодува p H вредноста на водата од чешма за да ја запечати кутикулата на вашата коса за извонредно мазна, сјајна завршница. Оваа ставка е дел од Beauty Space NK, вашата дестинација за идните опсесии по барање. Филип Б јаболков оцет PH Restorative Detangling Toning Mish, 4,23 fl oz ја зголемува управливоста и сјајот со јаболков оцет, природен адстрингентен и p H баланс. Оставете ја p H-реставративна магла за завршниот допир. Оваа светлина на пердув, дневен тонер ја прилагодува суровата p H вредност на водата од чешма за да не ги исуши tangles и да го блокира Фриз. 4.23 ФЛ Оз.

R

Им се допаѓа и на купувачите