.

.

Radiator Fits Select: Jeep Grand Cherokee Laredo Special, Jeep Grand Cherokee Laredo TSI

Radiator Fits Select: Jeep Grand Cherokee Laredo Special, Jeep Grand Cherokee Laredo TSI

DEN 3.33
Износ

98-93 Радијаторите на Jeep Grand Cherokee се основа на кој било систем за ладење на моторот. Задача со спречување на прегревање на возилото, радијаторот е од витално значење за одржување на возилата и да работи. Ние ги дизајнираме и произведуваме сите наши радијатори за да ги исполниме или дури и да ги надминеме спецификациите на оригиналната опрема. Ние се гордееме со производство на најсигурни делови за замена на пазарот; Топлинските намалувања на експанзијата овозможуваат подолг живот и намалени стапки на неуспех со овозможување подобрена експанзија на јадрото и контракција за време на нормалните циклуси на топлина; Нашите цевки од типот Б имаат централно засилување за да обезбедат поголема толеранција на притисокот. Посилниот дизајн на цевки значи драстично намалена веројатност за неуспех на цевката; Ние користиме подолги јазичиња со заглавија за зголемена отпорност на притисок. Ова го намалува потенцијалот за протекување на заглавието на резервоарот; Нашиот заглавие за длабока екструзија обезбедува посилна цевка на заглавието зглобот што е поотпорен на ефектите од вибрациите и експанзијата на термичката цевка, практично елиминирајќи ја цевката до протекување на заглавието; Нашите рабови на перка се преклопени за зголемена стабилност и својства за исплата на топлина; Нашите вклучени „мулти-фит“ додатоци овозможуваат еден радијатор да покрие повеќе апликации за возила без да жртвува ОЕ одговара. Ова резултира во пошироко покривање на возилото со значително помалку инвентар.

R

Им се допаѓа и на купувачите