.

.

ФУЗИЈА вегански лак, На Поинте Светло Розова Балет Розова

ФУЗИЈА вегански лак, На Поинте Светло Розова Балет Розова

DEN 1.00
Износ

Лакот за нокти на минерална Фузија на Поинте е светло розова нијанса. Овој долготраен лак отпорен на чипови е 77% природно добиен и внесен со биокерамика за да ја подобри состојбата на вашите нокти со текот на времето. Нашата прилагодена четка со широк агол обезбедува беспрекорна примена секој пат. Во Минерална Фузија, ние се грижиме за она што е внатре во шишето. Затоа нашиот лак е создаден Со овие вредности : Без Јаглерод, Без Суровост, Без Парабени, Вегански, Без Етил Тосиламид, Без Ксилен, Без Формалдехид, Без Смола Од Формалдехид, Без Толуен, БЕЗ ДБП, Без Трифенил Фосфат, Без Камфор. Лакот за нокти на минерална Фузија на Поинте е светло розова нијанса. Овој долготраен лак отпорен на чипови е 77% природно добиен и внесен со биокерамика за да ја подобри состојбата на вашите нокти со текот на времето. Нашата прилагодена четка со широк агол обезбедува беспрекорна примена секој пат. Во Минерална Фузија, ние се грижиме за она што е внатре во шишето. Затоа нашиот лак е создаден Со овие вредности : Без Јаглерод, Без Суровост, Без Парабени, Вегански, Без Етил Тосиламид, Без Ксилен, Без Формалдехид, Без Смола Од Формалдехид, Без Толуен, БЕЗ ДБП, Без Трифенил Фосфат, Без Камфор.

R

Им се допаѓа и на купувачите