.

.

Бомбај домашна повторностаност Едноставноста на повеќе килим или тркач

Бомбај домашна повторностаност Едноставноста на повеќе килим или тркач

DEN 2.00
Износ

Колекцијата за воскресение е едно-на-еден вид, монохроматска колекција која нуди уникатен тибетски поглед, но по скромна цена. Рачно облечена во Индија од највисокиот 100 проценти девица сезонска волна за многу години сигурна софистицираност. Килим за собирање на воскресение, повеќе бои и големини : специјално мешање на волна за додадена мекост. Рачно се разгледуваше и раката заврши. Единствена техника на примитивно умирање. Материјал : 100 проценти волна. Рачно изработено. Современо. Отпорен на лизгање.

R

Им се допаѓа и на купувачите