.

.

Допрете Ја Бојата За Прскање Со Основно Палто Компатибилна Со Еволуцијата Сина Метална КТС Кадилак

Допрете Ја Бојата За Прскање Со Основно Палто Компатибилна Со Еволуцијата Сина Метална КТС Кадилак

DEN 383.84
Износ

Нашите премиум производи за рафинирање се спарени со единицата за преовладувачка моќност за непречено прскање за да се обезбеди најдобра можна завршница. Секоја единица за прскање бара помалку од 2 мл еколошки погон за прскање до 16 мл боја. Нашите сопствени мешани бои доаѓаат во посебно шише отпорно на растворувач кое директно се поврзува со единицата за преовладувачка моќност. Комерцијалната единица за напојување на превал обезбедува супериорна атомизација на бојата и дава најмазна можна аеросолна завршница. Како и секогаш, сите наши производи Се Направени во САД! Најдобар квалитет допир (допир) боја на пазарот!. Надворешен Код За Боја : ГГУ. За : Еволуција Сина Металик Кадилак КТС. Вклучува Подлога. Направени во САД!.

R

Им се допаѓа и на купувачите