.

.

Замена 2-ПОРТ УСБ Полнач+ МИКРО-УСБ Форарло Про 2

Замена 2-ПОРТ УСБ Полнач+ МИКРО-УСБ Форарло Про 2

DEN 0.67
Износ

Рејтинг на адаптер : Светски 100v ~ 240 V 50/60 Hz / ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН PSU/Трансформатор / сите Производи се тестираат за да ги надминат / исполнат стандардните спецификации / БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА ВРАЌАЊЕ / 5 ГОДИНИ БЕСПЛАТЕН Адаптер За Гаранција За ЗАМЕНА : Светски 100v ~ 240 V 50/60 Hz ;ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН PSU/Трансформатор / сите производи се тестираат за да ги надминат / исполнат стандардните спецификации; OVP, OCP, SCP Заштита (OVP : Преку Напон Излезна Заштита. ОЦП : Над Тековната Излезна Заштита. СКП : Заштита Од Излез На Краток Спој); БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА ВРАЌАЊЕ / 5 ГОДИНИ БЕСПЛАТНА ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАМЕНА;3-ТА СТРАНА АДАПТЕР НЕ ОЕМ ДЕЛОВИ;.

R

Им се допаѓа и на купувачите