.

.

Одете креирајте пена 9 12 лисја на малина, секој

Одете креирајте пена 9 12 лисја на малина, секој

DEN 287.84
Износ

Додадете детали за искра и трепет на кој било занаетчиски проект со листот за пена од кралската сина конфети! Ова разноврсно занаетчиство е суштинско значење може да се искористи за акцент или детали постери и училишни проекти со отсекување на дизајни и придржување кон нив со лента или лепак на училиште. Исечете ги листовите од пена до големината и создадете разни форми како што се животни, рамки за слики, букви и многу повеќе. Препорачано за возраст од 3 и повеќе години. Исечете ја до големината и користете како 3Д украси. Дизајнирајте и исечете ги формите за да ги прилагодите занаетите, постерите, картичките, буквите и многу повеќе. Создадете ладни обрасци и уникатни дизајни со маркери, боја за перење или акрилна боја. Содржина : 1 лист од пена од малина, 9in. x 12in . Возрасен опсег : 3 години и нагоре.

R

Им се допаѓа и на купувачите