.

.

Дорман 973-КЛИМА Вентилатор Мотор Отпорник За Специфични Јагуар Земјиште Modelsер Модели

Дорман 973-КЛИМА Вентилатор Мотор Отпорник За Специфични Јагуар Земјиште Modelsер Модели

DEN 1.00
Износ

Вентилатор мотор отпорник изгоре? Вратете ја правилната функционалност за греење и ладење со овој отпорник за директна замена дизајниран да одговара на работата и перформансите на оригиналната опрема на одредени возила. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Директна замена - овој отпорник на моторот на вентилаторот одговара на вклопувањето, функцијата и перформансите на оригиналниот мотор на одредени возила. Враќа перформанси-поправа вентилатор кој работи само на една брзина или воопшто не работи. Темелно тестирани-испитани и потврдени за безбедно и ефикасно извршување. Доверлив квалитет-поддржан од тим инженери и инспектори во Соединетите држави. Обезбедете вклопување-за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата година, направете, моделот и конфигурацијата во алатката за монтирање на оваа страница. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Јагуар Ф-Тип : 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 ЈАГУАР XF : 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 ЈАГУАР XFR : 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 Јагуар XFR-S : 2013, 2014, 2015 JAGUAR XJ : 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 ЈАГУАР XJR : 2014, 2015, 2016, 2017 ЈАГУАР XJR575 : 2018 ЈАГУАР XK : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 јагуар ХКР : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 Јагуар ККР-С : 2012, 2013, 2014, 2015 Ланд LЕР ЛР3 : 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 Ланд LЕР ЛР4 : 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 Rangeер Ренџ Spер Спорт : 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013.

R

Им се допаѓа и на купувачите