.

.

Јукон Спирален Опрема Ограничен Лизга Диференцијал За Крајслер & ГМ 11.5

Јукон Спирален Опрема Ограничен Лизга Диференцијал За Крајслер & ГМ 11.5

DEN 3.33
Износ

11.5" Крајслер & Гм Спирален Опрема Тип Позитракција. Спиралните Лсд од типот на опрема јукон користат запчаници со лебдечки спирални црви кои го заклучуваат вртежниот момент надолу кога ќе се појави лизгање на тркалото, пренесувајќи го вртежниот момент на гумата со најдобра влечна сила на непречен прогресивен начин. Јукон опрема тип спирален ограничен лизга диференцијали знаат како да се стави на моќ надолу. Тие користат пловечки запчаници за црви со спирално сечење кои го заклучуваат вртежниот момент надолу кога се случува забрзување или лизгање на тркалото, пренесувајќи го вртежниот момент на гумата со најдобра влечна сила на непречен прогресивен начин бидејќи вртежниот момент се задржува од гумата што се лизга. Бидејќи запчаниците на запчаниците не го пренесуваат вртежниот момент, овие Лсд се предлог за ниско одржување со високи перформанси, нема дискови за спојки за носење и бараат замена. Одговара НА Гм и Крајслер 11.5". 30 сплајн. 12 болт прстен опрема. Одговара Изберете : 2001-2019 ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО 2013-2019 РАМ 2500 2003-2012 ДОЏ РАМ 2500 2001-2019 ГМЦ СИЕРА 2003-2012 ДОЏ РАМ 3500 2013-2016 РАМ 3500 2001-2007 ГМЦ НОВА СИЕРА 2003 избегнувајте рам комбе и повеќе - додадете го вашето возило ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

R

Им се допаѓа и на купувачите