.

.

Можете ли да замислите нон-стоп врвот со вградено светло шоу

Можете ли да замислите нон-стоп врвот со вградено светло шоу

DEN 5759.84
Износ

Се врти на која било рамна тврда површина!, Различно светло шоу со секој спин! Можете ли да замислите нон-стоп врвот со вградена тема/тема/предмет : Учење. Боја на производот : Виолетова. Боја на производот : Виолетова. Учење на вештина : Гравитација, логично размислување, рамнотежа, физика, светло шоу. Учење на вештина : Гравитација, логично размислување, рамнотежа, физика, светло шоу. Тема/Предмет : Учење.

R

Им се допаѓа и на купувачите