.

.

Реконструирано Оем Алуминиумско Алуминиумско Тркало, Обработена Искра Од Темен Јаглен, Одговара На Серијата 2000-Сатурн Л

Реконструирано Оем Алуминиумско Алуминиумско Тркало, Обработена Искра Од Темен Јаглен, Одговара На Серијата 2000-Сатурн Л

DEN 2560.00
Износ

Со Сериозна И Непоколеблива Посветеност Да Им Обезбедиме На Клиентите Широк Спектар На Висококвалитетни Компоненти За Замена, Опрема и Делови за Поправка и Дополнување На Нивните Автомобили, Камиони и Други Возила, Нудиме Обновено Оем Алуминиумско Алуминиумско Тркало. Тој е Дизајниран Да Го Замени Вашето Постоечко Фабричко Тркало. Карактеристиките Вклучуваат 15 Х 6, 45мм Офсет, 15 Слотови, 5 Навртки, 110мм Шема На Завртки, Обработена Искра Од Темен Јаглен. Тоа Одговара На Вашиот 2000-2002 Сатурн Л Серија. Проверете Дали одговара на Вашето Возило. Гаранција : 5 Години, Ограничена. Каи 15 Х 6 Рекондиционирано Оем Алуминиумско Алуминиумско Тркало, Обработена Искра Од Темен Јаглен, Одговара На 2000-2002 Сатурн Л Серија 15 Х 6, 45мм Офсет, 15 Слотови, 5 Навртки, 110мм Шема На Завртки, Машинска Искра Од Темен Јаглен, Изработена од Алуминиум . Ги Исполнува Сите Федерални Стандарди За Безбедност На Моторот . Не Е Потребно Дупчење за Инсталација . Нема Потреба Од модификации за инсталација . Замена за директно Вклопување за Вашето Возило . Истата Форма Одговара и Функционира како ОЕ . Гаранција : 5 Години, Ограничена . Навртки за навртки и Централно Капаче Не Се Вклучени . Проверете Го Големиот Избор На Делови Достапни за Вашето Возило . Одговара Изберете : 2001-2002 САТУРН Л200 2000 САТУРН ЛС1 2001-2002 САТУРН Л100 2001-2002 САТУРН Л300 2000 САТУРН ЛС2 2001-2002 САТУРН ЛВ200 2001-2002 САТУРН ЛВ300 2000 САТУРН ЛВ2 2000 САТУРН ЛВ1 2000 САТУРН Повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување ЗА да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите