.

.

Комплет За Приклучок За Проширување На Моторот MELLING P N: MPE-609R Одговара изберете: 1977 - FORD F150, 1977 - FORD F250

Комплет За Приклучок За Проширување На Моторот MELLING P N: MPE-609R Одговара изберете: 1977 - FORD F150, 1977 - FORD F250

DEN 1.00
Износ

Melling Мотор Проширување Приклучокот за Полнење P/N : MPE-609 R Melling Мотор Проширување Приклучокот за Полнење P/N : MPE-609 R се Вклопува Одберете : 1977-1981 година FORD F150 8 Cyl 5.8 L 1978-1979,1982 FORD F250 8 Cyl 6.6 L 1970-1973 FORD MUSTANG 8 Cyl 5.8 L 1978-1981 FORD BRONCO 8 Cyl 5.8 L 1977,1980-1981 FORD F250 8 Cyl 5.8 L 1977-1982 FORD F350 8 Cyl 6.6 L 1977-1979 ЛИНКОЛН МАРК V 8 Cyl 6.6 L 1977-1979 ЛИНКОЛН КОНТИНЕНТАЛНА 8 Cyl 6.6 L 1977-1979 FORD THUNDERBIRD 8 Cyl 5.8 L 1970-1979 МЕРКУР COUGAR 8 Cyl 5.8 L 1972,1974-1977 FORD LTD 8 Cyl 6.6 L 1972-1976 FORD GRAN TORINO 8 Cyl 5.8 L 1970-1971,1973,1978-1979 FORD LTD 8 Cyl 5.8 L 1977-1979 FORD F100 8 Cyl 5.8 L 1970-1976 FORD ТОРИНО 8 Cyl 5.8 L 1970-1979 FORD RANCHERO 8 Cyl 5.8 L 1975-1976 FORD ЕЛИТА 8 Cyl 5.8 L 1971-1978 МЕРКУР MARQUIS 8 Cyl 6.6 L 1970-1974 FORD GALAXIE 8 Cyl 5.8 L 1970-1975,1977 FORD ОБИЧАЈ 8 Cyl 5.8 L 1980-1981 FORD ECONOLINE 8 Cyl 5.8 L 1969-1976 МЕРКУР MONTEGO 8 Cyl 5.8 L 1980 ЛИНКОЛН МАРК VI 8 Cyl 5.8 L 1976 FORD ОБИЧАЈ 8 Cyl 6.6 L 1982 FORD ECONOLINE 8 Cyl 6.6 L и повеќе - додадете го вашето возило на нашите одговара елемент за да се провери.

R

Им се допаѓа и на купувачите