.

.

ЦЕРЕМОНИЈА Единство СВАДБА Јазол КОМПЛЕТ-Единство Јазол-Бог, Невестата И Младоженецот-Вклучува: Дебели Свилени Јажиња Со Златен Прстен, Лента И Евро Накит Приврза?

ЦЕРЕМОНИЈА Единство СВАДБА Јазол КОМПЛЕТ-Единство Јазол-Бог, Невестата И Младоженецот-Вклучува: Дебели Свилени Јажиња Со Златен

DEN 0.67
Износ

Вашата свадба ќе се истакне во главите на сите ваши гости како онаа што никогаш нема да ја заборават кога ќе го вклучите Навистина уникатниот Јазол За Единство На Бог - кабел од три нишки симбол во вашата церемонија. Покажете ја вашата посветеност еден кон друг и Кон Бога со Ова Единство Плетенка што го симболизира спојувањето на еден маж, една жена и Бог во брачна врска.Овој кабел на 3 насоки симбол може да се користи како замена, или во врска со свеќа единство. Тоа ја прави совршената замена за оние свадбени церемонии во кои свеќата може да биде тешка или невозможна за употреба. Трите нишки се плетени заедно за време на свадбената церемонија, додека свештеникот го чита вклучениот пасус за да им ја објасни на сите посетители на свадбата симболиката зад негуваната традиција на јазолот на единството. Дознајте повеќе за уникатната симболика на кабелот со три влакна и што значи секоја боја на свадбеното јаже во вклучената е-книга и вклучената картичка за прикажување. СПОЈТЕ ГО ВАШИОТ ЖИВОТ со единство помеѓу вас, вашиот партнер и Бог кога ќе учествувате во оваа прекрасна церемонија на влакно од 3 врвки на вашата свадба. БОГАТСТВО КАБЕЛ ОД ТРИ НАСОКИ засекогаш како значаен доживотен свадбен спомен што ќе го издржи тестот на времето бидејќи е составен од висококвалитетни вискозни жици кои се кадифни за допир и имаат богати и живописни нијанси. Со четири различни комбинации на бои за избор, вашиот симбол за свадба со јаже за единство може да ја комплиментира вашата шема на бои за венчавки. На ВАШАТА СВАДБА церемонијата на врзување јазли може да биде придружена со прекрасен пасус што го чита свештеникот додека вие и вашиот партнер ги плетете жиците заедно (церемонијални читања вклучени во Вашиот Комплет АКОРД ОД ТРИ НИШКИ). Оваа церемонија е совршен допир на елегантна свадба, гостите секогаш ќе се сеќаваат. ПРИКАЖЕТЕ ЈА КАРТИЧКАТА ЗА ОБЈАСНУВАЊЕ НА КАБЕЛОТ со ТРИ ВЛАКНА заедно со вашиот свадбен јазол со краевите прицврстени заедно по плетенка. Секој кабел е дебел приближно-инчен; 25 инчи во должина; а комплетот доаѓа со прстен со дијаметар ОД 2 ИНЧИ. Дознајте повеќе за трите влакна на кабелот, познати и како ГОСПОДОВ ЈАЗОЛ, И неговиот план за брак За Невестата, Младоженецот и Бог да се соберат во единство во бесплатната е-книга вклучена со вашиот свадбен кабел или кабелот со три влакна.

R

Им се допаѓа и на купувачите