.

.

Revitalair ahep- компактен вистински HEPA 4-во-воздух прочистувач, црна

Revitalair ahep- компактен вистински HEPA 4-во-воздух прочистувач, црна

DEN 1279.84
Износ

Revitalair? AHEP-811005 Компактен True HEPA 4-во-1 прочистувач на воздухот го ревитализира вашиот простор за живеење на ниво на чистота што им конкурира на помоќните прочистувачи. Сето тоа започнува со едноставен допир до неговиот контролен панел. Постојат 3 поставки за автоматско тајмер, 3 брзини на вентилаторот, режим на ламба UV-C и тивок режим на спиење (што автоматски ја намалува брзината на вентилаторот). Во моментот кога ќе го вклучите, воздухот се влече преку 48 отвори за внес. Овде секое ниво на филтрација започнува да работи во низа. Ниво 1 : Пред-филтер со поголема густина фаќа прашина, миленичиња првут, човечка коса, човечки клетки на кожата и алергени во големина од 1 микрон. Ниво 2 : Пред-филтерот се спојува со активиран јаглерод за да се отстранат мирисите, чадот (тутун, друго) и хемикалиите. Ниво 3 : Филтерот со повисоко рангирање на вистинската HEPA 13 фаќа до 99,7% од прашината, грините од прашина, спорите на мувла, полен, првут, клетки на кожата, чад, мириси и други алергени (до 0,3 микрони во големина). Ниво 4 : УВ-Ц за санитализатор на Revitalair е дизајнирана да убие 99% од калапот, бактериите, вирусите и другите микроби до 0,1 микрони во големина. Уште повеќе, оваа ламба не произведува потенцијално штетен озон. Во зависност од употребата, вистинскиот ХЕПА/пред-филтер е дизајниран да трае 6 до 8 месеци, а сијаличката на УВ-Ц до 20,000 часа, или скоро 2,5 години. Заменувањето на вистинскиот HEPA/пред-филтер е едноставна и достапна (две по нарачка за цена на вредност). Едноставно одвртете го дното, извлечете го стариот филтер и лизнете во новиот. Нема брави, завртки или тесни простори за да се грижите. Со својата поголема од очекуваната ефикасност и помалата од очекуваната цена, Revitalair ви овозможува да дишете полесно на повеќе начини од една. Понудено од Relax Zen®, дел од семејството Comfort Products. Со историја датира од 1919 година, Comfort Products го прави дизајнот и иновацијата прифатлива. Моќната филтрација на 4 нивоа отстранува до 99% од вообичаените загадувачи на воздухот, бактерии и мириси. Продолжена пред-филтер со активиран јаглерод, плус вистински филтер HEPA 13, плус UV-C ламба за санитарни ламби. Контролен панел на одговор на допир; 3 Поставки за автоматски тајмер, 3 брзини на вентилаторот, тивок режим на спиење и UV-C Вклучено/Исклучено . 100 Кадри за оценување на кадри 215 до 269 квадратни метри; без напор, замена на единечен филтер. Заштеда на простор, рационализиран и лесен 7,69 фунти; 15,23 инчи високи за 8,66 инчи широк.

R

Им се допаѓа и на купувачите