.

.

Призмаколор Премиер Фина Линија Маркер,, Портокал

Призмаколор Премиер Фина Линија Маркер,, Портокал

DEN 412.48
Износ

Овој висококвалитетен илустративен маркер е направен со врвни пигменти кои се трајни и отпорни на размаски кога се сушат. Постојано создавајте трајни уметнички дела и дизајн со маркер кој нуди незаменлива прецизност и контрола, вашето одење за букви, оцртување, детална работа или цртање во слободна форма. Лајтфаст. Нетоксични и без киселина. Архивски.

R

Им се допаѓа и на купувачите