.

.

Вир Запалител

Вир Запалител

DEN 444.64
Износ

Овој запалувач е вистинска замена за фен. Компатибилен е со сушари за Вител и се користи за загревање на машината за сушење на вистинската температура. Овој дел е сместен на дното, внатре во апаратот. Овој производ е пластичен и бел. Ве молиме проверете ја компатибилноста со претходниот дел и моделот на апаратот пред да нарачате оваа замена. Вир 37001308 Палење : Запалител. Вистинска замена. Компатибилен со вир сушари. Се користи за загревање на машината за сушење на вистинската температура. Дел е сместен на дното, внатре во апаратот. Материјал : пластика. Боја : бела. Ве молиме проверете ја компатибилноста со претходниот дел и моделот на апаратот пред да нарачате оваа замена.

R

Им се допаѓа и на купувачите