.

.

Под Нилскиот Слон Ловеј

Под Нилскиот Слон Ловеј

DEN 2.00
Износ

Лав слон е супер забавна рамна форма која е лесна за држење на малите раце, со завиткано стебло, големи флопи уши. Полнетите раце и стапала ја прават оваа одлична играчка за заби.Супер абсорбента сива крпа и полнети раце и нозе ја прават оваа одлична играчка за заби за секое новороденче и бебе момче и девојче 100% органско памучно полнење е безбедно за малите усти да џвакаат изработен од ултра мек 100% органски египетски Памук, сертифициран од ГОТС и Златен Печат на автентичен Египетски Памук Направен Во Египет во одржлив сертифициран објект за Фер Трговија без употреба на пестициди или хемикалии во текот на целиот производствен процес апсолутно никакви азо бои, бпа, отпорни на пламен, формалдехид, мирис, пвц или олово супер абсорбента сива терикла и полнети раце И нозе ја прават Оваа Одлична Играчка за Заби за секое новороденче и бебе момче И Девојче. 100% органско памучно полнење е безбедно за џвакање на малите усти. Изработен од ултра мек 100% органски египетски Памук, сертифициран од ГОТС и Златен Печат на автентичен Египетски Памук. Произведено Во Египет во одржлив сертифициран објект за Фер Трговија без употреба на пестициди или хемикалии во текот на целиот производствен процес. Апсолутно НЕМА азо бои, БПА, отпорни на пламен, формалдехид, мирис, ПВЦ или олово.

R

Им се допаѓа и на купувачите