.

.

Стрп и пијалак тост орев кафе, оз

Стрп и пијалак тост орев кафе, оз

DEN 2.00
Износ

Пиењето на стрмни и пијалаци тости орев кафето е како нуркање во базен со богати, сензуални ароми и вкусови. Само навистина свежо, само-часови од свежо, кафето ќе ги испорача тие сензации. Затоа Steep & Brew го спакува ова кафе во торби без кислород во рок од 15 минути од печење, мешање или ароматизирање. Следно стрмни и пијалаци оваа торба на вашиот локал и ја става на полицата - сите во рок од 48 часа од напуштањето на фабриката за печење. Тоа е предизвик, но како вас, Steep & Brew знае дека посвежо кафе е подобро кафе. Кога се нурнувате во вашата специјална чаша Steep & Brew, бидете сигурни дека голтката откако ќе го искористите кафето е извонредно свежо. Стрп и пијалак тост орев кафе : кафе со богатство на тости ореви. Цврст вкус со незаборавен мирис. Кафето вреди да се пие.

R

Им се допаѓа и на купувачите