.

.

Максвел Хаус Оригиналните пакети за филтрирање на кафе за печење декф, контејнер за КТ

Максвел Хаус Оригиналните пакети за филтрирање на кафе за печење декф, контејнер за КТ

DEN 154.24
Износ

Maxwell House оригинални пакувања за филтрирање на кафе за печење кафе имаат постојан вкус на потпис што е добар до последната капка. Ова богато, полноправно средно оригинално печено кафе е исклучително мазно и е совршен почеток на вашиот ден за брза опција за кафе за време на утринското брзање. Го има целиот вкус на оригинално печење без кофеинот. Ова оригинално печено декфно кафе е одлично сервирано црно или со крем и шеќер. Подгответе тенџере од ова кафе лесно во вашиот производител на капе кафе. Ова мелено кафе доаѓа индивидуално завиткано во филтерски пакувања за лесно подготовка без мерење или хаос. Секој контејнер од 5,3 унца содржи 10 пакувања со филтрирање. Од живи лесни печени до целосни темни мешавини, максимум куќи со потписот на потписот се создава преку процес што не е направен на лесен начин, но на вистински начин, за 125 години. Еден 10 КТ контејнер на Максвел Хаус оригинални пакувања за филтрирање на кафе за кафе. Maxwell House оригинални пакувања за филтрирање на кафе за печење на кафе, имаат постојан одличен вкус. Богато, полноправно средно печено кафе без кофеин. Совршено за подготовка на кафе во производители на капе кафе. Индивидуално спакувани во филтерски пакувања за лесно подготовка без мерење. Одлично служено црно или со крем и шеќер. Сертифицирано кафе -кафе.

R

Им се допаѓа и на купувачите