.

.

Кафе Бустело Кафе Еспресо, 36-Унца Може Да Се Спакува

Кафе Бустело Кафе Еспресо, 36-Унца Може Да Се Спакува

DEN 0.33
Износ

ПОЧЕТОКОТ НА КАФЕ БУСТЕЛО-пред Речиси еден век, еден млад, амбициозен Грегорио Бустело пристигна Во Источен Харлем, Њујорк од Шпанија. Човек консумиран Од скитници, Грегорио посетил многу градови во Латинска Америка во текот на неговиот живот, вклучувајќи ја и културната престолнина На Хавана, Куба. Тој стана познат по своето кафе во стилот на еспресо и стана едно од најистакнатите имиња во латинската заедница за кафе. Кафе бустело е повеќе од само кафе. Неговата смела енергија и богатиот вкус ве пренесуваат во живиот свет на латинската култура. Генерации поврзани преку чаша Кафе Бустело и сега е ваш ред да ја доживеете автентичната сабор латино.

R

Им се допаѓа и на купувачите