.

.

Кул грав кафе -печење - мешавина од кафе ван Гог, мелено кафе, средно печење, 10oz

Кул грав кафе -печење - мешавина од кафе ван Гог, мелено кафе, средно печење, 10oz

DEN 159.68
Износ

Cool Beans Cafe Chafe Café Van Gogh Blend е светла цветна и цитрусна мешавина на некои од најдобрите кафиња во светот. Нашата мешавина на Ван Гог е избалансирана со 8 различни типови кафиња од целиот свет. Ние веруваме во, и се залагаме за : производи со висок квалитет- најдобро квалитетно, свежо печено кафе во светот, спарено со највисоки состојки како сосови на Гирардели и сирупи од 1883 година. Одлична услуга- ние се поздравуваме кога влегувате, ви благодарам што влеговте кога ќе заминете и одвоите време со задоволство да го споделите нашето знаење за кафе со вас. Одлична услуга е тешко да се дојде, тоа го правиме секој ден. Фер цени- Споредете ги нашите цени со која било компанија за кафе, големи или мали, и ќе најдете дека нашите цени се подобри од нашата конкуренција. Локално печено, свежо кафе. Земја кафе. Средно печено, 10oz.

R

Им се допаѓа и на купувачите