.

.

Рејбестос Елемент Кочница Чевли Одговара изберете: ПЛИМУТ САТЕЛИТ, ДОЏ КОРОНЕТ

Рејбестос Елемент Кочница Чевли Одговара изберете: ПЛИМУТ САТЕЛИТ, ДОЏ КОРОНЕТ

DEN 1439.84
Износ

Нашите Чевли За Сопирачки Елемент3_ Се направени со материјали специфични за апликацијата, обезбедувајќи најдобри перформанси и работен век. Уникатните материјали за сопирачките за паркирање дизајнирани специјално за апликации за сопирачки за паркирање со барабан и погонска сопирачка обезбедуваат супериорно сопирање на држење на ридот. Ние нудиме заковани и врзани чевли за сопирачки. Нашите чевли за сопирачки се или. Сите комплети за кои се потребни прикачени лостови и хардвер ќе бидат вклучени на комплетот чевли за лесна и целосна инсталација. Raybestos Element3é Сопирачки Чевли Премиум нов челик олеснува правилен контакт чевли-тапан. Чевлите за сопирачките даваат најголема можна јачина на смолкнување и намален шум и вибрации. Премиум натопениот слој обезбедува отпорност за супериорна издржливост. Контурата или земјата на камерата во зависност од апликацијата обезбедува најдобар контакт помеѓу чевелот и барабанот.

R

Им се допаѓа и на купувачите