.

.

Вистински Фрижидер Фрижидер Старт Уред

Вистински Фрижидер Фрижидер Старт Уред

DEN 318.08
Износ

Ова е вистински оем замена дел За Фрижидер 241707701 Фрижидер Почеток Уред. Компатибилен е со фрижидерот, Кенмор, Електролукс, вестингхаус и Фрижидерите Кросли. Фригидер 241707701 Старт Уред. Вистинска Оем Замена . Компатибилен со фрижидер, Кенмор, Електролукс, вестингхаус и Кросли фрижидери.

R

Им се допаѓа и на купувачите