.

.

Вистински Фрижидер Фрижидер Путер Јадење

Вистински Фрижидер Фрижидер Путер Јадење

DEN 309.60
Износ

Ова е вистински оем замена дел За Фрижидер 5308000716 Фрижидер Путер Сад. Компатибилен е со фригидер, Кенмор, Вестингхаус, Тапан, Келвинатор, Гибсон и Универзални фрижидери. Вистински Фрижидер 5308000716 Фрижидер Путер Сад.

R

Им се допаѓа и на купувачите