.

.

Замена На Производителот На Мраз Во Фрижидер FRT18IL6DBM-Компатибилен Со Производителот На Мраз

Замена На Производителот На Мраз Во Фрижидер FRT18IL6DBM-Компатибилен Со Производителот На Мраз

DEN 2.33
Износ

Почетна Компоненти Замена 241798224 Фрижидер Мраз Производител За Frigidaire Frt18il6dbmpleash забелешка : ова Е Почетна Компоненти Бренд замена дел, А не оем производ. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња и логоа на брендови се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Овој производ не е поврзан со никакви брендови и не е покриен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Сите гаранции за овој производ се нудат исклучиво Од Почетните Компоненти. Почетна Компоненти Замена 241798224 Фрижидер Мраз Производител за FRIGIDAIRE FRT18 IL6 DBM. Ултра издржлив, висококвалитетен материјал се спротивставува на абење со текот на времето. Лесна домашна инсталација. Достапен начин за продолжување на животниот век на вашата машина. Ве молиме проверете го оригиналниот дел за да потврдите дека го купувате вистинскиот производ. Компатибилен 241798211 241642511 Мразокршач за Дел Број 241798231, АП6332951, 241798224, 5304456671, 241798201, 241642501, 241642503А, 241642511, 241798209, 241798211, 241798220, 3206327, 3206329, 5303320545, 5304445222, 5304456669, 75304445222, 75304456669, 75304456671, 75304456672.

R

Им се допаѓа и на купувачите