.

.

Замена На Сијалицата За Фрижидер FTHD18P4KB Фрижидер-Компатибилен Со Сијалицата Frigidaire

Замена На Сијалицата За Фрижидер FTHD18P4KB Фрижидер-Компатибилен Со Сијалицата Frigidaire

DEN 718.24
Износ

2-Пакет 241555401 Фрижидер Сијалица Замена За ФРИЖИДЕР FTHD18 P4 KB3 Фрижидер-Компатибилен Со Фригидер 241555401 Сијалица забелешка : ова е Почетна Компоненти Бренд замена дел, А не оем производ. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња и логоа на брендови се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици. Овој производ не е поврзан со никакви брендови и не е покриен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Сите гаранции за овој производ се нудат исклучиво Од Почетните Компоненти. Почетна Компоненти Замена за 241555401 Фрижидер Сијалица ЗА ФРИЖИДЕР FTHD18 P4 KB3 фрижидер. Количина : 2. Материјали со врвен квалитет за трајни перформанси и издржливост. Лесно поправете САМ за мртво светло за фрижидер. Основен Тип : Е26. Компатибилен Со Фригидер 241555401 Сијалица. Спецификации : 40 W, 120 V.

R

Им се допаѓа и на купувачите