.

.

Поврзете ја леснотијата CE24BCHK лесен комплет за моторни врски со 24V тролење со полнење на одборот

Поврзете ја леснотијата CE24BCHK лесен комплет за моторни врски со 24V тролење со полнење на одборот

DEN 2559.84
Износ

Поврзете ја леснотијата CE24 BCHK Easy 24 V Комплет за моторни врски со моторни врски со одборот : UL1426 Tinned Marine-Grade Wire50 A Riting One 24 V 24 "Trolling Motor Connech Системите за полнење на одборот се совршена врска за најдобрите перформанси од моторите за тролање со високи излезни. вода.

R

Им се допаѓа и на купувачите