.

.

Сензор за ниво на гориво 5S

Сензор за ниво на гориво 5S

DEN 1.00
Износ

Сензорот за ниво на гориво WVE изгради репутација во автомобилската индустрија за квалитет и занаетчиство. Ние произведуваме сензор за ниво на гориво за буквално секој автомобил на патот денес. Сензорот за ниво на гориво WVE се достапни за употреба на патишта и надвор од патот и се дизајнирани за сите временски услови. WVE 5 S12770 Сензор за ниво на гориво.

R

Им се допаѓа и на купувачите