.

.

Џонсон, SJNWHB1LDS, Пролин Крива Рачен Диспензерот, Секој, Бела, 1. кварт

Џонсон, SJNWHB1LDS, Пролин Крива Рачен Диспензерот, Секој, Бела, 1. кварт

DEN 2.00
Износ

Рачен Диспензер за Крива на пролин за бањи има издржливи, пластични компоненти и е ригорозно тестиран за средини со висока употреба за да обезбеди обезбедување на квалитет и долгорочна економичност. Копчето за притискање на диспензерот е исклучиво заштитено Со биокота, антимикробен агенс базиран на сребро, кој е вграден во пластичните компоненти за време на производството и го инхибира растот на широк спектар на бактерии и мувла. Биокотот нема да се истроши или избрише и е ефикасен за целиот животен век на диспензерот. Фиксната доза на производи од сапуни и производи за туширање ја обезбедува точната количина потребна за контрола на употребата и отпадот. Ултразвучно запечатениот кертриџ и механизмите на пумпата спречуваат навлегување на воздух во кертриџот за време на употребата за да се спречи контаминација на производот и да се обезбеди свеж производ да се издава секој пат. Рачниот диспензер е дизајниран за Сите S. C. Џонсон Професионални 1 литарски рачни касети (продадени одделно). SC Џонсон Пролин Крива Рачен Диспензер, 1 Секоја (Количина) Издржливи компоненти обезбедуваат долгорочна економичност. Заштитата на биокотот го инхибира растот на широк спектар на бактерии и мувла. Фиксната доза на производот ја обесхрабрува прекумерната употреба на производот. Големото копче овозможува лесна употреба со рака или лакт. За употреба со Сите С. Ц. Џонсон Професионални 1 литарски рачни касети.

R

Им се допаѓа и на купувачите