.

.

82 W 30-3 4 H Триаголник Површински монтирање PVC Gable Vent Pitch: Нефункционално, W 2 W 2 P Brickmould Shill Frame

82 W 30-3 4 H Триаголник Површински монтирање PVC Gable Vent Pitch: Нефункционално, W 2 W 2 P Brickmould Shill Frame

DEN 1.67
Износ

Површинските монтирање на ПВЦ за отвори за гејли се долготрајни, издржливи и треба да бидат насликани при приемот пред инсталацијата. Достапно во функционални и нефункционални, ПВЦ-отворите за гејпти се достапни во плетеницата со големини и форми, сигурно ќе одговараат на кој било проект. Не само што тие се прекрасна архитектонска карактеристика, туку ако ја изберете функционалната опција, тие исто така ќе помогнат во протокот на воздух во вашиот поткровје. Димензии : 82''W x 30,75 "H - PITCH : 9/12 - Големина на рамката : 2" W x 2 "стр. Инсталирање на површината на површината е едноставна и брза, со завртки и лепило. Многу големини и стилови на располагање, за да се вклопат во потреба од кој било проект. Трајни и долготрајни, ПВЦ е непропустливо на надворешните елементи. Функционалните и нефункционалните опции се и достапни. ПВЦ може лесно да се обои за да одговара на постојната трим.

R

Им се допаѓа и на купувачите