.

.

4 заптивка за вентилатор за фен

4 заптивка за вентилатор за фен

DEN 343.20
Износ

Lambro 289 W 4 "Заптивка за вентилатор за сушење Оваа заптивка за впуштање на фен (R) е одлична ставка за додатоци за канализација по намалена цена под 30 долари што не можете да ги пропуштите. Печат за вентилатор за сушење. Ги заменува традиционалните аспиратори за вентилатори. Пловечкиот шатл останува затворен, освен ако фенот не се користи. Вентот ги задржува несаканите елементи. Слика може да се совпадне со кој било дом.

R

Им се допаѓа и на купувачите