.

.

Ekena Millwork 22 W 24 H вертикално површинско монтирање PVC Gable отвор: Нефункционално, W 2 W 1-1 2 H Brickmould Frame

Ekena Millwork 22 W 24 H вертикално површинско монтирање PVC Gable отвор: Нефункционално, W 2 W 1-1 2 H Brickmould Frame

DEN 0.33
Износ

Површинските монтирање на ПВЦ, отворите за гејбл не се само долготрајни, издржливи и лесни за инсталирање, тие веднаш додаваат огромна вредност и карактер во надворешноста на еден дом. По пристигнувањето, ПВЦ треба да биде обоен пред инсталацијата со надворешната боја на вашиот избор. PVC Gable отворите се достапни во функционална опција, за да се овозможи проток на воздух, и во нефункционална опција, ако сакате едноставно да ги подобрите архитектонските карактеристики на вашиот дом. Чувајте го традиционалниот изглед на надворешниот гејбл отвор, без лошите страни на традиционалното дрво, со нарачување на ПВЦ за отвори за гејп. Димензии : 22 "W x 24" H - Големина на рамката : 2 "W x 1-1/2" стр. Инсталацијата за монтирање на површината е едноставна и брза, со завртки и лепило. Многу големини и стилови на располагање, за да одговараат на потребата од кој било проект. Издржлив и долготраен, ПВЦ е непропустлив на надворешните елементи. Функционалните и нефункционалните опции се и двете достапни. ПВЦ може лесно да се наслика за да одговара на постојната трим.

R

Им се допаѓа и на купувачите