.

.

20 W 22 H Arch Top Gable Vent: Функционален, PVC Gable Vent W 1 4 рамка за рамна трим

20 W 22 H Arch Top Gable Vent: Функционален, PVC Gable Vent W 1 4 рамка за рамна трим

DEN 4162.24
Износ

PVC Gable Vents не само што додаваат функционалност во вашиот дом, дозволувајќи им на протокот на воздух, тие додаваат клучна архитектонска карактеристика. ПВЦ материјалот е долготраен, издржлив и се држи против временските услови. Достапно во плетеницата на големини и форми на нарачка. Прескокнете ги неволјите на традиционалните материјали што ги лупи, пукаат и искривуваат со текот на времето; и изберете PVC Gable Vents. Нема да попушти, искриви или раздели и е непропустлив на природните елементи. Повеќе големини и стилови на располагање за да одговараат на секоја потреба од проектот. Трајно и долготрајно со минимално одржување. Секое вложување на Гејбл е рачно изработен со квалитетен ПВЦ материјал. Иста силна конструкција и супериорен проток на воздух како отвори за дрво. ПВЦ може лесно да се наслика за да одговара на постојната трим.

R

Им се допаѓа и на купувачите